Total: 0,00 kr.

Din kurv er tom!Generel Data Protection Regulation( GDPR)

To-faktor godkendelse

Fra 14. september 2019 vil et ekstra sikkerhedskrav træde i kraft. Du vil blive bedt om at indtaste en sms-engangskode som et ekstra sikkerhedselement.

Og første gang man efter denne dag forsøger at gennemføre en nethandel, vil man som forbruger blive bedt om at oplyse sit telefonnummer, hvis man ikke tidligere har oplyst sit telefonnummer til sit pengeinstitut.

Ændringerne skyldes nye EU-regler. Reglerne skal give øget sikkerhed, og de indebærer et krav om stærk kundeautentifikation. Det betyder, at der skal anvendes mindst to faktorer ved godkendelse af en betaling.

Tofaktorgodkendelse bruges også i fysiske butikker, når du af og til bliver bedt om at indtaste pinkoden til dit betalingskort, når du betaler over et vist beløb eller med trådløs chip.


EU´s databeskyttelsesforordning trådte i kraft 25/5-2018.

Forordningen kan ses som en udvidet udgave af 'Cookie-loven', med større ansvar og skrappere krav til behandling og opbevaring af kundens data.

Vi må ikke uden dit samtykke gemme dine personlige/finanselle oplysninger.

Det sammetykke giver du i det øjeblik du vælger at gennemføre købet.

Du kan til enhver tid ringe/skrive og få dine personlige/finansielle oplysninger oplyst/ændret/slettet fra vores database.

Det drejer sig om disse oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, emailadresse og logning af købstidspunkt. Derudover IP-adresse samt transaktionsnummer. IP-adressen er anonym, den kan ikke bruges til at identificere din person/adresse m.m.

Se også denne side: Brug af personlige oplysninger

Alle data gemmes i en database, som kun Poul Holm Sport har adgang til.

Vi deler ikke og har aldrig delt disse oplysninger med andre.

Databeskyttelsen er dog begrænset af et evt. krav om udlevering af data fra en myndighed i henhold til dansk lovgivning.

Vi har valgt automatisk at slette alle oplysninger efter 2 år fra købet er foretaget. Dermed kan kunden opretholde sin fulde reklamationsret.


Dataansvarlig er Poul Holm Sport aps., Metalgangen 2, 2690 Karlslunde, cvr: 20605405.

Den danske version af forordningen kan ses HER.
Datatilsynet har en række svar på generelle spørgsmål HER.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!

Få tilsendt nyheder, gode tilbud [findes der andet ] m.m.
Du kan til enhver tid framelde dig. Blot indtast dit navn / emailadresse og tryk på 'Frameld'. Nemt, ikk'?!
Copyright © FAKS Systemudvikling