Total: 0,00 kr.

Din kurv er tom!Bambusstof er fremstillet af bambuspulp fra bambusplanter, hvilket gør det til en bæredygtig ressource. Det er også blødere og mere absorberende end bomuld, hvilket gør det til et godt valg for dem med følsom hud.

Bambusplanten har naturlige antibakterielle egenskaber, hvilket tillader planten at gro uden brug af pesticider eller gødning. Tøj med bambusviskose har en fremragende absorberingsevne, og gode egenskaber i forhold til åndbarhed.

Hele undertøjsserien af bambus er FSC-certificeret.
FSC-certificeringen giver en garanti for, at bambussen kommer fra en bambusplantage, hvor der ikke bliver fældet mere bambus, end plantagen selv kan nå at reproducere.


Bambusstof er fremstillet af bambuspulp fra bambusplanter, hvilket gør det til en bæredygtig ressource. Det er også blødere og mere absorberende end bomuld, hvilket gør det til et godt valg for dem med følsom hud. Bambusplanten har naturlige antibakterielle egenskaber, hvilket tillader planten at gro uden brug af pesticider eller gødning. Tøj med bambusviskose har en fremragende absorberingsevne, og gode egenskaber i forhold til åndbarhed.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!

Få tilsendt nyheder, gode tilbud [findes der andet ] m.m.
Du kan til enhver tid framelde dig. Blot indtast dit navn / emailadresse og tryk på 'Frameld'. Nemt, ikk'?!
Copyright © FAKS Systemudvikling